Nettiryhmät

Varjomaailma nettiryhmä

 

Varjomaailman keskustelufoorumilla eli Varjofoorumilla toimii läheisten aikuisten juomisesta huolestuneille nuorille suunnattuja nettivertaisryhmiä. Kolmen kuukauden mittaisia ryhmiä järjestetään 2−4 vuodessa ja niitä ohjaa kolme sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Varjomaailma-ryhmät tapaavat vain netissä. Ryhmässä ollaan nimimerkillä, eli omaa nimeä ei tarvitse antaa.

Seuraava uusi ryhmä alkaa kesäloman jälkeen 2016. Muista, että tavoitat kuitenkin turvallisen aikuisen kauttamme kaikkina arkipäivinä esimerkiksi Varjoneuvonnan kautta! http://varjomaailma.fi/varjoneuvonta  Lisäksi Varjomaailmalla on suljettu keskusteluryhmä Facebookissa. Lähetä meille viestiä jos haluat mukaan!

Ryhmässä keskustellaan vanhempien päihteidenkäytöstä ja muista mieltä askarruttavista asioista yhdessä samassa tilanteessa elävien nuorten kanssa. Keskustelu on luottamuksellista ja sitä voivat seurata vain ryhmän jäsenet. Apuna ryhmäkeskustelussa käytetään pieniä viikkotehtäviä, ja lisäksi järjestetään chat-iltoja.

Aiemmin ryhmiin osallistuneet nuoret ovat kertoneet, miten helpottavaa on ollut huomata muidenkin nuorten kärsivän samoista ongelmista. Ryhmäläiset kertovat saaneensa neuvoja elämäntilanteeseensa.  Ryhmästä saa myös tukea ja ohjeita lisäavun hakemiseen.

Seuraava ryhmä alkaa syksyllä 2016.

Voit ennakkoilmoittautua siihen noudattamalla liittymisohjetta:

Luo ensin tunnus Varjomaailmaan klikkaamalla tämän sivun oikeasta ylälaidasta löytyvää  "Kirjaudu"-painiketta. Syötä lomakkeeseen pyydetyt tiedot ja keksi itsellesi nimimerkki, josta sinua ei voi tosielämässä tunnistaa.

Varjofoorumin oikeasta ylälaidasta löydät "Viestit"-nappulan, josta avautuu oma inboxisi. Lähetä sitä kautta ilmoittautumisviesti Varjomaailman ohjaajille eli käyttäjälle "Varjomaailman ohjaajat". Kerro viestissä haluavasi osallistua nettiryhmään ja ikäsi.

Kerro mieluuusti myös, mistä kuulit Varjomaailman ryhmistä. Voit ilmoittautua myös lähettämällä meille Varjomaailma-tunnuksesi ja ikäsi osoitteeseen:

varjomaailma@a-klinikka.fi

 

Vastaamme viestiisi ja mahdollisiin kysymyksiisi parin arkipäivän sisällä.

Varjomaailmaan aikuiset toivottavat sinut lämpimästi mukaan ryhmään!